Зодиите, които бързо губят влечението си към партньора

Вижте кои са
10 фев 2023 23:10, Ивета Иванова
18
Зодиите, които бързо губят влечението си към партньора
Снимка: iStock/SvetlanaFedoseeva

 Някои хора търсят само забавното в любовните връзки. Те харесват тръпката, преследването, химията, наслаждават се на розовия период в началото. Но когато нещата станат по-сложни, партньорите се опознаят добре, розовият период мине и започнат изпитанията, те се отдръпват и сякаш вече не са влюбени, не са привлечени от половинката. Ето за кои зодии това е характерно, според "Pink Villa".

Близнаци
 
Те са нерешителни, често се двоумят и са доста импулсивни зодии. Непостоянни са и не може да се разчита на тях за дългосрочни връзки. Отношенията с тях са като влакче на ужасите - в началото се чувствате страхотно, на върха на света, после ви става лошо. Близнаците обожават тръпката, приключенията, вълнението, новите неща, флирта. Ненавиждат мисълта да се отдадат само на един човек и да се задомят. Затова бързо разлюбват и губят интерес. Ако искате сериозна връзка с тях, подгответе се за много капризи от тяхна страна и поддържайте интереса им, като не ги търсите постоянно.

Водолей
 
Тези зодии просто не понасят монотоността. Особено, що се касае до връзките. Не искат всичко да се повтаря, копнеят всеки ден с половинката да е радличен. Мрачното настроение, ежедневните навици и еднаквите активности просто убиват интереса им. Не харесват обикновения начин на живот. Тръпката от новата връзка минава бързо и те веднага ще скъсат с вас, ако започнете да се държите така, сякаш сте заедно от години и ако постоянно правите едни и същи неща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близнаци с изгряващ знак стрелец съм и нямам по-кратка от десетгодишна връзка:)
12
0
 
0
 
! Отговори
Ааа преди 1 година
Близнаците са най-неприятни, с вечния страх да не развалят магията във връзката.
11
0
 
0
 
! Отговори
земен преди 1 година
Стрелците обожават да пътуват и са леко дразнещи с прекомерната, неоправдана "смелост". Никой не може да скучае със стрелец.
10
0
 
1
 
! Отговори
воден преди 1 година
Едно към едно е вярно, с малки нюанси.
9
0
 
0
 
! Отговори
vale_karo преди 1 година
ЗАЩО ?За Св .Валентин има такива напътствия ,а за Св. Трифон няма. ЗАЩО?
8
2
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
Тия Близнета освен минета нищо друго за тях не им на кефа!*** от класа! Бягайте бързо от таз зараза!!!!
7
0
 
1
 
! Отговори
Тони преди 1 година
За зодия Водолей хем е така, хем не е. Монотонността не ни харесва, но пък ако ни се дава свобода да си щуреем с приятели и да си практикуваме умерено хобитата нямаме против някой, който е по-консервативен и се съобразяваме винаги с неговото желание просто да поскучаем останалата част от времето, в случай, че на него така му харесва и му е по-комфортно. Можеш да си щурееш и вкъщи. Например да надуеш музиката в ушите, а някой да си гледа кротко мача....Затова мисля, че всичко е в баланса.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Желаем ви успешно приложение
5
4
 
4
 
! Отговори
Как беше? преди 1 година
Старите коцкари споделях рецепта за експедитивни отношения на 4 етапа: Гладиоли, целофан, мушкато и после бегония.
4
9
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
Много си наивен. Такава жена (или мъж с манталитет на к.) може да има много стабилен брак, защото е преценил(a), че съпругът или съпругата са качествени или че осигуряват завиден обществен или финансов статус. Затова не само си пази брака, но и умее да се държи много добре с брачната си половинка. Развява си байрака дискретно и прави ловки маневри.
3
4
 
13
 
! Отговори
Да де, ама ... преди 1 година
Познавам "Близнаци" и "Стрелец" с изключително трайни, здрави връзки, продължили десетилетия, наистина докато см.ъртта ги раздели с любимия човек.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ако са само изпитания и пак не губят влечение.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вместо за Зеленски по инерция си пишете през час за зодии.